maandag 26 maart 2012

Pak je agenda er maar vast bij.....

Het lente zonnetje schijnt dapper de woonkamer in. De achtertuin komt langzaam tot bloei en mijn gedachten dwalen alvast af naar de zomer. Heerlijk elke dag de tuindeuren open, het binnenleven dat zich naar buiten verplaatst. En...... de nachtmarkt van Kolhorn!
Al jaren zijn wij een vaste bezoeker van deze ontzettend leuke markt. Vorig jaar besloten we dan ook snel dat dit onze allereerste markt zou zijn met ons houten speelgoed van Houtspel. Heel zorgvuldig spreidden wij onze spulletjes uit over onze kraam en toen was het wachten op de eerste bezoeker. Wat zouden de mensen vinden van onze producten?
Gelukkig bleek het een groot succes! We kregen ontzettend veel positieve reacties op onze producten en de hele avond/ nacht was het rond onze kraam gezellig druk.
Lang hoefden we dan ook niet te wachten toen we deze lente de aanmeldingsformulieren van dit jaar ontvingen. Natuurlijk zijn wij erbij, en dit jaar zelfs 2 keer!

29 juni van 19:00 tot 24:00 uur en
10 augustus van 19:00 tot 24:00 uur!

Wil je ons dus een keertje in het echt ontmoeten of wil je onze producten eerst in het echt zien of vasthouden? Breng ons dan een bezoekje en profiteer gelijk van onze braderie-kortingen!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten