donderdag 14 juni 2012

Win €50,- met de Houtspel-Facebook Give away!


Hoera! Daar is hij dan: de langverwachte Houtspel - Facebook - Give away! Een geweldige give away waarbij een prachtige prijs te winnen is en .... meedoen is simpel! Kans voor iedereen dus!


Wat kan je winnen?: een Houtspel-cadeaubon van €50 vrij te besteden in onze webshop aan het mooiste houten speelgoed!

Hoe kan je winnen?: Zorg dat je de homepage van de Houtspel-facebook-pagina hebt geliked en laat een berichtje voor ons achter. Dit kan direct bij deze blog maar natuurlijk ook bij de facebook vermelding van dit bericht. We zouden het erg leuk vinden als je hierin aangeeft wat je favoriete Houtspel product is en wat je nog mist in het Houtspel-assortiment. 

Wanneer kan je winnen?: Je kunt je vanaf nu tot en met 30 juni 2012 opgeven. Op 1 juli zal onze onafhankelijke Houtspel-notaris een winnaar trekken. De winnaar zal bekend worden gemaakt op deze blog en op facebook. 

Iedereen heel veel succes, wij hebben er zin in!!

14 opmerkingen:

  1. Margriet Frijlink14 juni 2012 om 23:36

    Wat leuk, ik wil graag meedoen!
    Mijn favoriete Houtspel-product is (pff lastig) de rokende draak van Finkbeiner. Wat houtspel volgens mij nog mist (nog veel lastiger) houten buitenspeelgoed.
    Ik ga de blog en de facebook-pagina goed in de gaten houden.
    Groeten Margriet

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super leuke actie. Ik ga dan ook meteen delen op fb.Zijn zoveel mooie dingen dat ik niet goed kan kiezen.Ga nog eens rondneuzen nu.
    Nog een fijne nacht en proficiat met je mooie blog,

    Nolleke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik doe heel graag mee met de give-away!! Dat lantaarntje met het uiltje vind ik geweldig en als zoveel anderen ook de regenboog, die kan dienen als speelgoed maar ook als deco.
    Maren

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Robine Melchior15 juni 2012 om 09:10

    Ik like (ja ook op facebook)! Ik wil namelijk ook wel winnen. Leukste op de webshop blijft voor mij nog steeds de 4 elementen puzzel van Grimms! Ook al zijn de dieren van Holztiger ook heel erg schattig natuurlijk! Wat ik mis? Geeen idee er is al zoveel leuks!
    Gr. Robine

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ja wat een leuke give away! ik like ook op facebook!
    Het mooiste speelgoed? Wij zijn hier helemaal fan van Grimm's en dan vinden we eigenlijk ook alles leuk!
    Wat ik ook leuk zou vinden is wanneer jullie de verjaardagsring van Grimm's gaan verkopen.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuk! Ik doe mee, al is het maar omdat ik de vier elementen puzzel zo mooi vind! Een houten boerderij vind ik ook een goed idee, zeker met al die leuke dieren in jullie winkel :).

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Natuurlijk ben ik al een tijd houtspel fan op facebook. Zelf vind ik de regenboog puzzel de mooiste. Andere dingen van Grimm's en Gluckskafer zou ik ook graag voor m'n verjaardag krijgen :-)
    Een leuke houten puzzelspel voor jong en oud lijkt me nog wel een leuke aanvulling voor de shop.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Geliked, en het leukst......de regenboog en de uiltjeslantaarn van finkbeiner, en de rokende draag als ik wierook zou gebruiken.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Oh leuk voor de kleinkinderen. Ik mis niet direct iets, ik zie alleen maar hele leuke spullen. Zoals de dieren van Holztiger.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuke actie! Om weg te geven vind ik het uilenlarntaarntje erg mooi (of stiekum toch zelf houden ;) ) voor de vakantie vind ik de knutselboom erg mooi, leuke basis voor een seizoenstafel ook.wat ik mis? Rijgkralen of spellen voor buiten en keukengerij!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. meedoen meedoen :-) Linda is bijna jarig :-) kan ik leuk cadeau kopen.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Puzzel olifant en puzzelrups zijn mijn favorieten ! Kleinzoon is dan weer dol op de houten trein en vrachtwagens. Voorlopig mis ik niets ;-p

    BeantwoordenVerwijderen
  13. De houten voertuigen vind ik heel leuk, ik heb een zoontje van net 2 jaar en die wilt niets anders, brandweerauto, trein, tractor. Voor mij mag dit aanbod dan nog veel uitgebreider worden !!!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. I Like! Ik vind wel zó veel dingen van jullie leuk! Ik kan eigenlijk niet kiezen.. Alles van hout met mooie kleuren. Als mijn zoontje oud genoeg is zal ik ook zeker de houten blokken kopen met bast eraan. Houten muziekinstrumentjes lijken me nog wel leuk om te gebruiken.

    BeantwoordenVerwijderen