dinsdag 10 juli 2012

De houtspel vakantie paklijst

Het is zover, de kinderen hebben al vakantie of ze zijn bijna vrij. Waarschijnlijk is de vakantie al geboekt en gaan jullie bijna de auto in, of het vliegtuig of wie weet, de trein. Om daarna een of enkele weken van elkaars gezelschap te genieten. Ten minste: genieten is het plan maar iedereen met kinderen weet dat je hier soms wel wat voor nodig hebt. Daarom heeft Houtspel haar vakantie paklijst top 10 voor jullie samengesteld, vol met tips om de autoreis of de vakantie gezellig te houden of maken.

1. De beste tip voor iedereen die een lange autorit of vliegreis tegemoet gaat: een magneetpuzzel van Grimm's. De puzzels worden geleverd in een zwart doosje waar de magneten goed aan blijven plakken. Ideaal dus want zo raak je de puzzelstukjes niet kwijt! 
Houtspel heeft 5 van deze prachtige magneetpuzzels in haar assortiment. Zowel voor de geoefende puzzelaar als de wat minder getrainde. Maak er zelf de mooiste figuren van of sorteer de blokjes op kleur, voor elk wat wils. De prijzen liggen tussen de €21,95 en €37,95. Neem dus snel een kijkje en maak ook van jou (auto)reis een feest!
2. Valt het weer een beetje tegen of is het te laat om te gaan zwemmen? Doe dan eens een spelletje! Kies bijvoorbeeld het balansspel van Ebert. Dit spelletje lijkt zo makkelijk maar niets is minder waar. Stapel de blokjes op elkaar met de houten balletjes ertussen maar pas op: voor je het weet valt hij om. Een uitstekend spel om te oefenen met de fijne motoriek en het oefenen van een beetje geduld.
Het balansspel wordt geleverd in een mooie houten doos en kost slechts €17,50. Let wel op: vanwege de kleine onderdelen is dit spelletje niet geschikt voor kinderen onder de 3.

3. Op vakantie gaan met kleine kinderen is soms een uitdaging al is het alleen al vanwege de hoeveelheid spullen die je opeens nodig hebt en mee moet nemen. Daarom is het handig als het speelgoed niet al te veel ruimte inneemt en ze een tijd kan boeien. Een goed voorbeeld hiervan is deze puzzel rups. De houten puzzel is van stevig hout dus kan wel tegen een stootje, hij wordt geleverd in een mooi linnen zakje en gaat niet snel vervelen. Ideaal om in te pakken deze vakantie!

4. Houdt jou kind ook zo van knutselen maar heeft hij of zij de kleurpotloden meestal al snel gezien? Pak dan stiekem deze knutsel houtplakjes in in je koffer. Met een beetje lijm en een blad papier kan je kind zich weer een hele dag vermaken en dat voor slechts €2,95!5. Zoek jij nog een manier om je zoon of dochter een vakantie lang te laten genieten? Overweeg dan eens de houten boerderij-set in te pakken. Deze boerderij-set bevat maar liefst 12 houten dieren en staan garant voor zoveel uren speelplezier dat de vakantie om is voordat u het weet. Bovendien zijn ze goed schoon te maken dus u kunt ze zonder problemen mee nemen naar het strand of op de camping. En het beste: deze 12 boerderij-dieren kosten slechts €14,95!

6. De beste tip voor elke ouder die een lange reis voor de boeg heeft: een auto-pakket. Koop een klein cadeautje voor uw kind voor elk uur dat uw reis in beslag neemt en laat uw kind elk uur een klein geschenkje uitpakken. Een lange reis wordt zo geen kwelling maar een feest!
Neem daarom snel een kijkje in ons assortiment wat voor een prachtige houten speelgoed wij hebben voor kleine prijsjes! Wat dacht je bijvoorbeeld van deze houten houten tol voor slechts €1,25?

7. Ook een dochter die thuis de hele dag met haar poppenhuis in de weer is? Jammer dat deze niet mee kan op vakantie he? Hiervoor heeft Houtspel een fantastische oplossing! Wat dacht je van het mini poppenhuis van Gluckskafer? Dit poppenhuisje bevat 2 bedden, 2 tafels, 2 stoelen en meer en is slechts 15 x 23 cm groot. Ideaal om mee te nemen op vakantie!

8.  Voor de iets oudere kinderen is dit puzzelkubusje een ideale uitdaging. Het is klein genoeg om mee te nemen in de auto en het houdt ze wel weer even bezig om in elkaar te zetten. Gelukkig maar dat er een voorbeeld bijzit voordat de frustratie de overhand krijgt. Voor slechts €5,95 is dit leuke houten puzzelkubusje je metgezel voor deze vakantie.

9. Een dagje geen zin in uitstapjes? De kinderen vinden dat geen probleem als je deze houten knutselboom voor ze neerlegt. De boom is makkelijk op te zetten en heeft 17 houten accessoires. Het geheel is in te kleuren met potlood, stift, vetkrijt of verf, wat er maar voor handen is.
Voor €4,15 heb je al zo'n mooie houten boom in je koffer en zijn jullie weer een onvergetelijke dag verder.

10. Is jou zoon of dochter ook zo dol op bouwen maar vind je de blokkendoos een beetje te groot om mee te nemen? Geen nood! Houtspel heeft een blokkenset in haar assortiment die in elke tas of koffer past. Het bergdorp houtblokjes bestaat uit 29 delen en is te koop voor €7,50. (let wel op: vanwege de kleine onderdelen is dit bergdorp geschikt voor kinderen van 3 jaar en ouder.)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten