woensdag 4 juli 2012

Nieuwe producten van Grimm's

Soms kom je erachter dat je nog wat gouden ouden mist. Tot dit besef kwamen wij toen we laatst de catalogus van Grimm's nog eens doorbladerden. De hoogste tijd dus om hier verandering in de brengen!

We hadden hem al een tijd in het roze in ons assortiment maar..... Grimm's heeft ook een hele leuke blauw met groene versie van zijn tangram-puzzel. Deze is vanaf nu daarom ook in onze webshop te bestellen! Natuurlijk is deze erg goed te combineren met het boekje met tangram voorbeelden zodat je het meeste uit deze puzzel kunt halen. Is uw (klein)kind nu nog een beetje te jong om met de tangram te spelen? Geen nood! Deze puzzelstukken kunnen niet stuk en zijn ook heel leuk te gebruiken als blokken om mee te stapelen of om zelf mooie vormen te bedenken. Zo is het een echte puzzel voor op de groei en dat voor €19,95.

We hadden er al 3 in ons assortiment maar dit kleintje konden we echt niet weerstaan. Dit schattige stapeltorentje heeft in totaal 6 onderdelen en is geschilderd in de echte Grimm's kleuren. De hoogte is zo'n 12,5 cm en de voet is 8 cm breed. Natuurlijk zijn de schijven los ook te gebruiken om mee te spelen. Rol ze bijvoorbeeld lekker door de kamer of sorteer de kleuren.....
Zoek je eens een echt origineel kraamcadeau? Overweeg dan eens deze houten stapeltoren. Voor €10,95 maak je een kind (en zijn ouders) heel gelukkig.

Ook een kind dat wat slordig omgaat met zijn speelgoed? Een keertje niet opletten en de puzzelstukken zijn in twee├źn of er mist het een en ander? Met houten puzzels van Grimm's gebeurd dit niet! De puzzelstukken zijn 2 cm dik en groot genoeg om altijd op te vallen. Wij hadden al een paar van deze prachtige puzzels in ons assortiment maar met de zomerzon die de kamer in scheen konden we opeens geen weerstand bieden aan deze puzzel in vorm van een zon. Leuk om te puzzelen maar ook erg leuk om mee te stapelen! Deze houten puzzel kost €19,95 en wordt geleverd in een houten ondergrond.

2 opmerkingen:

 1. Ik ben wel benieuwd of jullie ook aan de 1001 nachten blokkendoos van Grimms kunnen komen. Mijn schoonzusje vroeg deze voor de 1e verjaardag van haar dochter maar toen was de blokkendoos nergen te krijgen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Karin,

   Dit is geen probleem. Zolang hij nog in het assortiment van Grimm's zit is het mogelijk om deze te leveren. Wel duurt het waarschijnlijk enkele weken voordat wij hem in huis hebben (hebben gisteren een nieuwe bestelling ontvangen dus het duurt even voordat we weer gaan bestellen).
   Mocht je verder nog vragen hebben kun je altijd contact met ons opnemen!

   Verwijderen