maandag 23 juli 2012

Houtspel.nl viert haar 1 jarige bestaan met een feestmaand in augustus


Deze zomer is het zover, dan viert Houtspel, een unieke webshop gevestigd in Almere, haar 1 jarig bestaan. Een jaar geleden opende Houtspel haar digitale deuren met een klein assortiment aan duurzaam houten speelgoed. In een jaar is Houtspel uitgegroeid tot een grote webshop gespecialiseerd in handgemaakt duurzaam houten speelgoed dat de creativiteit stimuleert en van zeer hoge kwaliteit is. Om het 1 jarig bestaan te vieren wordt augustus daarom een feestmaand.

Houtspel is opgericht door Elmar Jansen, in 2002 afgestudeerd als meubelmaker. “Toen ik vader werd van mijn zoontje in 2010 kwam ik erachter dat het lastig was om duurzaam houten speelgoed van een goede kwaliteit te vinden.” In 2011 besloot Elmar daarom om de producten waar hij enthousiast van werd te delen met de rest van Nederland. Het bleek een schot in de roos want in een jaar heeft Houtspel een trouwe schare klanten opgebouwd.
Naast de goede kwaliteit van de producten, die allen met de hand gemaakt zijn van Europees hout afkomstig uit duurzaam onderhouden bossen, vindt Elmar ook een goede service erg belangrijk. Een binnengekomen bestelling gaat dus binnen 1 dag de deur uit, mocht dit niet mogelijk zijn dan zorgt hij dat je goed geïnformeerd blijft.

De hele maand augustus is een feestmaand bij Houtspel. Deze maand krijgt iedereen bij elke bestelling een leuk cadeautje in Houtspelstijl. Daarnaast hebben veel producten deze maand hoge kortingen. Deze producten vind je bij het kopje aanbieding van de week.
Dit is niet alles, Houtspel steunt de hele maand ook de stichting Villa Joep. Deze stichting zet zich in voor onderzoek naar neuroblastoom kinderkanker. De genezingskans van deze ziekte is op het moment slechts 20%, veel te weinig! Er is dus meer onderzoek nodig om de overlevingskansen voor kinderen met deze ziekte te verbeteren. Daarom schenkt Houtspel 10 procent van alle inkomsten tijdens de feestmaand aan Villa Joep. 
Geen opmerkingen:

Een reactie posten