donderdag 21 november 2013

Best verkopende producten top 10

Voor iedereen die wat hulp gebruiken kan bij het bedenken van geschikte cadeautjes voor de komende feestdagen. Hierbij onze top 10 van best verkopende producten.

1. De absolute nummer 1 is de houten regenboog van Grimm's, en dat is absoluut verdient! Prachtige kleuren, grote veelzijdigheid en geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Een absolute aanrader!
2. Dit prachtige kerststalletje Jozef en Maria brengt elk huis op een subtiele manier in kerstsferen. De kerststal is gezaagd uit een plak hout en bestaat uit een Jozef, een Maria, een ezel, een schaapje en een kerstster. Door de figuren naar voren en achteren te schuiven ontstaat een geweldige kerststal met als beste de prijs! Deze kerststal kost namelijk €9,50!3. Deze bloem bestaat uit 9 onderdelen die op allerlei manieren gestapeld kunnen worden. Op deze manier kunnen prachtige bouwwerken gemaakt worden zoals elfenhuisjes, hoge torens of wat uw kind verder nog kan bedenken.
4. De savanne dierenset bestaat uit 6 handgemaakte houten dieren. De olifant, giraffe, leeuw, krokodil, zebra en het nijlpaard zijn prachtig afgewerkt en staan garant voor uren speelplezier.5. De legpuzzel 4 elementen is een werkelijk prachtige puzzel die vele mogelijkheden biedt. Kinderen worden niet alleen aangetrokken tot de prachtige kleuren en natuurlijke vormen, ze bedenken ook steeds nieuwe manieren om met deze puzzel te spelen. Maar ook volwassenen kunnen het vaak niet laten om te proberen de puzzel zo hoog mogelijk te stapelen :)

6. Met de knutsel houtplakjes maak je zelf eenvoudig de mooiste dingen zoals vaasjes, schilderijtjes, kerstversieringen en wat je zelf allemaal kunt bedenken.7. De kerststal naturel is een prachtige en grote handgesneden kerststal die bestaat uit 15 delen. Een echte blikvanger voor de komende kerstdagen. 8. De muzikale draak ziet er niet alleen heel vriendelijk uit, door met het stokje over de rug te strijken kunnen kinderen ook op een subtiele manier muziek maken. En…. voor maar €4,50 heb je hem al in huis! 9. Deze blokkenset natuurlijke houtblokken gekleurd bestaat uit 15 blokken die allemaal gezaagd zijn in een natuurlijke vorm en geschilderd zijn in de echte Grimm's kleuren. De blokken spreken kinderen niet alleen aan door de vrolijke kleuren, ze blijven kinderen ook uitdagen door de ronde kanten. 

10. En natuurlijk kunnen in onze top 10 de trekpop tovenaar en de trekpop prinses niet ontbreken. Leuk om in te kleuren, op te hangen en om mee te spelen en voor maar €2,50 per stuk!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten