woensdag 6 november 2013

Houtspel genomineerd als hipste shop van de winter.

Hoera!!

Houtspel is genomineerd om hipste webshop van de winter te worden. Een hele eer en een wedstrijd die wij graag zouden winnen want de prijs is een seizoen lang een prachtige plaats op hippeshops.nl. En zeg nou zelf, wie zou dat nou niet willen?Nu wordt 50% van de wedstrijd bepaald door een vakkundige vakjury; door mensen die zelf in het vak zitten, spannend! De andere 50% wordt bepaald door de stemmers. Dus vind jij Houtspel nou leuk, met een origineel assortiment en gewoon hipste shop waardig? Stem dan hier op Houtspel en…. maak zelf kans op 1 van de 9 goodieboxen vol met cadeautjes beschikbaar gesteld door de genomineerde webshops (ps. stemmen mag 1x per dag).

Dit is wat hippeshops over ons schreef naar aanleiding van onze nominatie:

Houtspel ★ Houten speelgoed, hip en duurzaamGENOMINEERD – Webshop Houtspel is genomineerd voor The Next Hippest Shop of the Season. Deze hippe shop is hét online adres voor duurzaam en handgemaakt houten speelgoed waar je gewoon blij van wordt! Van spelletjes, blokken, houten dieren tot houten knutselspullen, Houtspel heeft het!
Speciaal voor de Goodiebox Deluxe stuurde Houtspel 3 feestelijk ingepakte cadeautjes van hout bestaande uit een snoezige houten trekpop prinses, een magische houten trekpop tovenaar en een kleine verzameling nostalgische houten wasknijpertjes. Je bestelt dit aantrekkelijk geprijsde houten speelgoed Hip & Safe online op Houtspel.nl.
Is Houtspel ook jouw favoriete webshop? Stem dan op deze hippe webwinkel en maak kans op een Hippe Shops Goodiebox Deluxe, gevuld met de hipste must haves van de genomineerde webshops!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten