vrijdag 15 november 2013

De 10 beste schoencadeautjes van hout

Nog 1 nachtje slapen en dan komt Sinterklaas weer ons land met een bezoek vereren. En Sinterklaas, dat betekend natuurlijk je schoentje mogen zetten. Ontzettend leuk, vooral als het een beetje betaalbaar kan. Daarom hierbij onze houten schoencadeautjes top 10! 

1. Leuk om te geven, leuk om te maken, leuk om naar te kijken en ook nog leuk om mee te spelen. De trekpop prinses en de trekpop tovenaar. Ze zijn €2,50 per stuk en spreken groot en klein aan. 
2. Een wonder voor in bad of een grote kom met water. Blaas de ballon op en de boot vaart vanzelf een rondje. En naast dat het ontzettend leuk is, je kunt er ook nog iets leerzaams aan vastknopen. De ballonboot kost €3,95. 
3. Een erg leuk idee is om een "groot" cadeau op te delen in kleine cadeautjes die stuk voor stuk in de schoen gaan. Niets is leuker om te kijken wat het cadeau uiteindelijk gaat worden en de volgende keer je schoen zetten wordt dan extra spannend. Een goed voorbeeld van cadeautjes die hier uitermate geschikt voor zijn zijn de kabouterhuisjes van Grimm's. Prachtig gevormde blokken die samen leuke huisjes vormen. De prijzen van de huisjes variëren tussen de €5,95 en de €12,95 per huisje. 

4. Een cadeautje dat niet alleen voor kinderen kan maar ook leuk is om bij volwassenen in de schoen te stoppen: de houten kerstboomhangers om zelf in te kleuren. Per zakje met 10 houten kerstfiguurtjes betaal je €1,50. 
5. Voor de echte autofanaat hebben we meerdere houten autootjes onder de €7 in de aanbieding. Waaronder deze houten raceauto van De speelgaard. Deze prachtige houten auto (die ook nog eens verrassend goed rijdt) kost €4,95. 
6. Ook zo dol op die handgemaakte houten dieren maar bang dat het te duur is? Nee joh, de houten dieren van Holztiger zijn heel gunstig van prijs. Sterker nog: maar liefst 35 van de houten dieren van Holztiger die we verkopen zijn onder de €7. Waaronder deze prachtige houten slak, leuk van kleur en heel herkenbaar voor elk kind waardoor ze er stuk voor stuk verliefd op worden. 

7. Leuk zo'n kind dat graag muziek maakt maar de meeste instrumenten zijn nogal opdringerig door het geluid wat ze produceren. Hierbij de perfecte oplossing die er ook nog eens geweldig uitziet: de muzikale draak. Deze draak kost slechts €4,50. 
8. Een geweldige puzzel, niet alleen om mee te puzzelen maar ook om te zien. Laag onder laag komen langzaam de 5 vrolijke olifanten tevoorschijn. Deze vrolijke houten olifanten puzzel kost €4,95. 
9. Leuk dat schoen zetten maar vaak moeten papa en mama ook meedoen. En al die chocolade, das ook niet goed voor een mens. Daarvoor hebben wij de perfecte oplossing. De waxinelichtjes houder van hout is het perfecte cadeau om nog tijden plezier van te hebben, zeker rond de aankomende kerst periode. En…. je kunt hem in 2 delen in je schoen doen! Deze waxinelichtjes houder kost €5,95. 

10. Natuurlijk kunnen de peg dolls niet ontbreken in deze lijst. Niet alleen zijn ze lekker goedkoop (want waarom zou een leuk cadeau altijd duur moeten zijn), ze zijn ook nog eens heel leuk en bieden kinderen (en volwassen) de kans om zich creatief uit te leven. De peg dolls variëren in prijs tussen de €0,25 en €0,80 per stuk. (ps voor gratis tips wat te maken met deze poppetjes, neem eens een kijkje bij onze gratis knutseltips).

Zit bij deze lijst nog niet het schoencadeau wat je voor ogen had? Geen probleem! Bij onze categorie schoencadeautjes (nu handig onderverdeeld in verschillende sub categorieën zoals voertuigen en decoratie) vind je maar liefst 91 producten onder de €7!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten