donderdag 19 november 2015

Schoencadeautjes top 9


Nu Sinterklaas weer in het land is moeten ook de schoentjes weer regelmatig gevuld worden. Om Sinterklaas hier een beetje mee te helpen heeft Houtspel de schoencadeautjes top 9 samengesteld. De 9 beste schoencadeautjes onder de € 7,50 waarbij voor elke leeftijd wel wat leuks te vinden is. 

1. Houten kralen gemengd: deze zak van 125 gram zit boordevol houten kraaltjes in maar liefst 12 verschillende vormen. De kralen zijn gemaakt van blank hout en ideaal om zelf naar eigen smaak te verfraaien met bijvoorbeeld verf. Een zakje van deze mooie kralen kost € 4,95. 
2. Oranje cabrio: een prachtige houten auto van Grimm's. De houten auto is volledig van hout gemaakt en rijdt als een zonnetje. Bovendien is de auto zo mooi van vorm en kleur dat hij ook heel goed als decoratie op de kinderkamer kan dienen. De auto is verkrijgbaar voor € 7,25. 
3. Trekpop kerstman: een leuke houten trekpop in de vorm van een kerstman om zelf in te kleuren. Leuk als decoratie in de decembermaand op bijvoorbeeld de kinderkamer. De kerstman kost slechts € 1,95. 
4. Houten breivork: handwerken krijgt een geheel nieuwe dimensie met deze houten breivork van Mariecolle. Kinderen vanaf 4 jaar "breien" met deze houten vork een mooie dikke draad waarvan de mooiste dingen te maken zijn. De breivork kost € 3,50. 
5. Knutsel houtplakjes: een van Houtspels best verkopende producten en dat is niet voor niets. Dit zakje met knutsel houtplakjes brengt je namelijk ontelbaar veel mogelijkheden. Daarnaast zijn de knutsel houtplakjes voor heel veel verschillende leeftijden geschikt. De knutsel houtplakjes kosten € 3,25. 
6. Houten zwijn: dit vrolijke zwijn van Holztiger is met de hand vervaardigd en geschilderd. Het zwijn is niet alleen heel leuk om mee te spelen, het staat ook heel goed op bijvoorbeeld de seizoenstafel. Het zwijn kost €5,95. 
7. Mini blokkenset: deze blokkenset is een geweldig leuk grapje. De 17-delige blokkenset past namelijk in zijn geheel in een luciferdoosje. Ideaal om mee te nemen naar bijvoorbeeld een restaurant. De blokkenset kost € 4,50. 
8. Houten kip: leuk om mee te spelen of om naar te kijken. Deze handgemaakte houten kip van Holztiger is een kunstwerkje op zich waar kinderen niet op uitgekeken raken. De kip kost € 5,95.
9. Kabouterhuisje bakker: een kunstwerkje uit het uitgebreide aanbod van Grimm's. Deze fantasieblokken in prachtige geeltinten zijn erg leuk om te gebruiken in het creatieve spel. De blokken kunnen op vele manieren gestapeld worden en zijn door hun maat geschikt voor de aller kleinsten. Het kabouterhuisje kost € 5,95.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten