vrijdag 13 november 2015

Sinterklaas decoratie top 5


Morgen om 12 uur is het zover: dan komt Sinterklaas weer met zijn stoomboot aan in Nederland. Hoogste tijd om ons huis (en onszelf) om te toveren in Sinterklaas sfeer. Daarom brengt Houtspel hierbij de Sinterklaas decoratie top 5. Kijk je met ons mee? 

1. Het houten straatje van De Noest is een geweldige decoratie om neer te zetten op bijvoorbeeld de seizoenstafel. Een paar vilten pietjes en een mooie vilten sinterklaas erbij, een paar kerstlichtjes achter de ramen en je huis is helemaal in sinterklaas stemming. De houten straat van 5 huizen inclusief laadstations en hijsbalken kost € 34,95. 
2. Omdat je met sinterklaas niet alleen je huis wilt versieren maar soms ook jezelf. Deze ontzettend leuke houten sinterklaas oorbellen (van ons eigen houtspel merk!) brengen je de hele dag in feeststemming. De oorbellen hebben een nikkelvrije achterkant en kosten € 9,95. 
3. Het Sinterklaas silhouet van De Noest is natuurlijk onmisbaar tijdens de Sinterklaastijd. Het silhouet is natuurlijk prachtig in de silhouetlamp van De Noest maar het is ook erg goed in en kaarthouder neer te zetten. Het silhouet kost € 12,95.
4. Natuurlijk kun je overal sinterklaas decoratie kopen maar nog leuker is om het zelf te maken! Alles wat je nodig hebt voor deze sinterklaas en zwarte piet zijn enkele peg dolls, wat verf, vilt en natuurlijk de uitgebreide foto werkbeschrijvingen van onze blog! Een enkele peg doll is al verkrijgbaar vanaf € 0,25.
5. Leuk om op te hangen in huis of voor het raam, deze ronde houten sinterklaas hanger waarbij Sinterklaas en zijn piet zijn afgebeeld op het dak geeft elke ruimte wat extra's. De hanger kost € 2,75. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten