woensdag 4 november 2015

Sint Maarten seizoenstafel top 5Nog 1 week en het is weer Sint Maarten, het traditionele lichtjesfeest waarbij kinderen met zelfgemaakte lampionnen langs de huizen gaan om een snoepje te krijgen in ruil voor een gezongen liedje. Hoogste tijd om onze seizoenstafel op Sint Maarten aan te passen maar wat zet je daar nou op? Houtspel helpt een handje met de Sint Maarten seizoenstafel top 5. 

1. Het houten straatje van de Noest. Dit straatje bestaat uit 5 verschillende huizen met deurtjes, raampjes, hijsbalken en laadbalkons welke je zelf eenvoudig met een touwtje aan elkaar knoopt. Brand achter het straatje een kaarsje en je seizoenstafel is al bijna compleet. 

2. De seizoenslamp van de Noest met het Sint Maarten silhouet. Heb je het over seizoenstafels dan is de silhouetlamp van de Noest bijna onmisbaar. Deze mooie lamp die zowel neer te zetten is als op te hangen heeft namelijk ruimte om de voorkant van de lamp aan te passen aan het seizoen of de gelegenheid. Je schuift het silhouet eenvoudig in de lamp en klaar ben je. 

3. Een eenvoudige lampion gemaakt met ijsstokjes. Deze Sint Maarten lampion is niet alleen heel erg leuk om samen met uw kinderen te maken, hij staat voordat je de deuren langsgaat ook erg leuk op de seizoenstafel. 

4. Een Sint maarten peg doll. Deze Sint Maarten peg doll is zelf eenvoudig te maken aan de hand van de foto werkbeschrijving op deze blog. De peg doll is erg goed te combineren met het houten straatje van de Noest maar ook op zichzelf staand past hij super goed op de seizoenstafel. 

5. Een leuke ijsstokjes lampion. Deze lampion gemaakt van ijsstokjes is aan de hand van de foto werkbeschrijving op deze blog gemakkelijk zelf in elkaar te zetten. Leuk om mee te nemen op 11 november maar natuurlijk kan hij ook heel goed eerst op de seizoenstafel met een klein lichtje erin. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten