woensdag 14 september 2011

Eindelijk heeft Houtspel DE auto gevonden

Houtspel had al best een leuk assortiment maar het miste duidelijk nog 1 ding: houten autootjes. Nou zijn er 1000den houten auto's op de markt maar dat maakt het ook gelijk een stuk moeilijker. Hoe vind je nou de auto die toch leuk is maar niet door iedereen anders wordt verkocht?
Vele leveranciers zijn gepasseerd maar niemand had nou die auto die wij zochten tot we er donderdag in het magazijn bij onze leverancier zomaar tegenaan liepen. 

Deze geweldige auto's hebben we in 2 kleuren: rood en blauw. Door het gat in het midden is hij ideaal voor elke maat kinderhandje. Laat je niet voor de gek houden door de foto, de auto is groter dan hij lijkt.

Thuis aangekomen hebben we gelijk ons foto model de auto's laten keuren. We hoopten op perfecte foto's voor bij de producten maar helaas, ons foto modelletje had nog niet helemaal door wat de fotograven bedoelden en ging helemaal op in zijn eigen spel. 

Het merk van deze auto's is Foulon frères. Dit is een Frans merk dat al sinds 1953 bestaat. Ze werken met frans beukenhout en het wordt in hun eigen werkplaats met de hand gefabriceerd. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten