donderdag 1 december 2011

Nieuwe houten decoratie van Finkbeiner

Aangezien de houten decoratie artikelen van Finkbeiner een grote hit blijken te zijn hebben we een paar nieuwe producten toegevoegd:

Maak bijvoorbeeld kennis met dit leuke lantaarntje met uiltjes. Ken je dat? Dat als je een product in het echt ziet het al je verwachtingen overtreft? Dat is zeker waar voor deze lantaarn. Door het handvat eraan is het makkelijk te verplaatsen of op te hangen en door het theelicht houdertje is het lichtje makkelijk aan te steken.
Echt een product dat je huis en hart verwarmd.

Ook nieuw is deze houten hanger met ooievaar.
Een fantastisch cadeautje om iemand te feliciteren met haar zwangerschap. Doordat hij slechts 3 mm dik is kan hij makkelijk met de post en is dus bijvoorbeeld ook erg leuk om als geboortekaartje te versturen. Ook als kraamcadeautje doet hij het erg goed.

En als laatste deze houten boom uit multiplex. We hadden al de boom met uiltjes in onze collectie maar vanwege het grote succes nu ook de lente boom met eekhoorntjes.
Hoe het ook stormt buiten, met deze boom voor je raam lijkt het altijd lente. En door de dikte van de boom (3 mm dik multiplex) is hij ook erg goed in te  lijsten om elke (kinder) kamer op te fleuren.

En het beste van alles? De producten zijn helemaal niet duur! Neem dus snel een kijkje op houtspel!


1 opmerking:

  1. och wat zijn het weer leuke dingen!!! Dat lantaarntje is mijn favoriet!
    Maren

    BeantwoordenVerwijderen