maandag 19 december 2011

De beestenboel van Holztiger

Beestachtig leuk zijn ze, de houten figuren van het Duitse Holztiger. Deze speelgoedfabrikant maakt al jaren de mooiste en leukste houten dieren die ik ken. De eerste keer dat we ze tegenkwamen kon ik eigenlijk al niet meer weglopen maar ja, we hadden al zoveel merken op het oog die we graag wilden. Soms moet je keuzes maken.

Gelukkig voor mij en voor jullie vonden we het nu tijd om een nieuw merk toe te voegen. De keus was dan ook niet moeilijk, de prachtige dieren van Holztiger. De figuren worden met de hand gemaakt uit ahorn-hout en daarna met de hand beschilderd. Daarna gaat er nog een lak overheen om de beestjes goed te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Zowel de verf als de lak zijn op waterbasis zodat ze volkomen veilig zijn voor kinderen.

Toen kwam het lastige werk, het kiezen van welke dieren en figuren wij graag in ons assortiment zouden willen. Er was zoveel keus en allemaal waren ze even leuk. Na een heleboel moeilijke keuzes hebben we uiteindelijk 22 prachtige producten toegevoegd aan ons assortiment.

Ook hebben we 2 pakketten samengesteld, het savanne-pakket en het ridder-pakket. Twee mooie startpakketten voor iedereen die net als wij moeite heeft met kiezen en met het grote voordeel van een voordeligere prijs per beestje.

Nou ja, beestje? Vergis je niet, de dieren zijn grote dan je denkt! De giraffe is bijvoorbeeld maar liefst 21,5 cm hoog! En het beste voordeel: ze zijn niet duur, neem dus snel een kijkje op Houtspel of er ook wat voor jou tussenzit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten