zondag 11 december 2011

Terugkijkje op de kerstmarkt in Ermelo

Gisteren was het dan zover: de langverwachte kerstmarkt van Ermelo. Na alle stormen van vorige week waren we op alles voorbereid maar toen we de kraam om half 12 op gingen bouwen was de lucht onbewolkt en deed de zon dapper zijn best om de kou te verdrijven.
Om half 1 uur was onze kraam opgebouwd en kon de markt beginnen. De vrolijke kleuren op de kraam trokken veel mensen naar ons toe en de reacties waren over het algemeen heel lovend.
De grote publiekstrekkers waren de legpuzzel 4 elementen en de houten regenboog. Maar natuurlijk deden onze kerstspullen het ook heel goed. (zo goed zelfs dat al aardig wat kerstspullen voor dit jaar niet meer verkrijgbaar zijn).
Rond 6 uur was het etenstijd. Duidelijk merkbaar in de bezoekersaantallen die langskwamen. Ook de temperatuur daalde snel en hoewel de bezoekers na het eten weer weer in grote getale toestroomde, het bleef aardig koud! Heeft U dus wat mensen hard op en neer zien springen? Dat waren wij om een beetje op te warmen :)
Toen de kerstmarkt om half 9 afgelopen was en wij met het geluid van een spetterend vuurwerk onze kraam opruimden keken wij terug op een zeer geslaagde dag. Een bedankje aan iedereen die onze kraam bezocht heeft is wel op zijn plaats en wie weet zien we jullie volgend jaar wel terug?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten