woensdag 31 augustus 2011

Al doende leert men

Het is avond en wij doen...... lekker niets. Plotseling trilt er een telefoon. Even overwegen we om lekker verder te gaan met niets te doen maar ja, de nieuwsgierigheid wint het van de luiheid.

Heeee, een nieuwe bestelling en niet zomaar eentje: onze eerste bestelling uit België! Direct veren wij op van de bank om deze nieuwe ontwikkelingen eens uit te gaan zoeken. We hebben het namelijk pas sinds kort mogelijk gemaakt dat er ook uit het buitenland besteld kan worden en de eerlijkheid gebied te zeggen dat we nog geen gedegen onderzoek hadden gedaan naar hoe dat nu precies werkt.
Dat wordt helaas al vrij snel pijnlijk duidelijk als we de posttarieven voor het verzenden naar het buitenland  bekijken. Aangezien wij te maken hebben met hout betekend het dat de pakketjes automatisch zwaar zijn. Zwaar = duur. Te duur voor nu.

Met pijn in ons hart hebben we (na een paar uur zoeken naar een praktische oplossing) de mogelijkheid om te bestellen vanuit het buitenland weer uitgezet. We zijn druk bezig om de website zo in te richten dat bestellingen uit het buitenland weer mogelijk zijn (met daarbij automatisch de juiste verzendkosten doorberekend). Natuurlijk willen we graag leveren aan onze zuider- en oosterburen maar voor als nog is het bestellen uit België (en Duitsland) slechts mogelijk door contact met ons op te nemen en niet automatisch op de website.....

Natuurlijk wordt de betreffende bestelling uit België gewoon verstuurd en maken onze Belgische blogdeelneemsters net zoveel kans op de give away als de deelneemsters uit Nederland. (let op: wil je nog meedoen? Vandaag is de allerlaatste dag dat je je kan opgeven!)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten