donderdag 11 augustus 2011

Nieuwe producten

Zoals je hebt kunnen lezen hebben we onlangs op de nachtmarkt in Kolhorn gestaan. Voor deze markt hadden we een aantal extra producten ingekocht die we nog niet op de site hadden staan. Deze producten bleken een groot succes en daarom hebben we ze vanaf vandaag toegevoegd aan ons assortiment! 
Het gaat hier om de sleutelhanger. Deze hadden we al met de blauwe kralen maar nu is hij ook verkrijgbaar met rood/paarse houten kralen.

Verder hebben een nieuw en erg leuk houten puzzelkubusje toegevoegd. Dit zwart houten doosje bevat 9 gekleurde houten stukjes met allemaal dezelfde vorm. Je kunt er uren mee puzzelen en ze natuurlijk ook goed combineren met andere producten die wij aanbieden.
En als laatste hebben wij 4 vrolijke houten bootjes toegevoegd. De grote hit op de nachtmarkt en ook een grote favoriet van onszelf! De bootjes zijn verkrijgbaar in de kleuren rood, groen, geel en blauw en bestaan elk uit 3 losse puzzelstukken. De puzzelstukken blijven staan vanwege een pen- en gatverbinding en zijn natuurlijk ook goed om te wisselen met de stukken van de andere bootjes.Geen opmerkingen:

Een reactie posten