vrijdag 28 oktober 2011

Help Houtspel aan de titel: Hipste Winter-Shop

Sinds 2 maanden prijkt op houtspel.nl trots haar hippe shops label. Het is moeilijk te bedenken wat er nou leuker is dan een hippe shop te zijn.........  Nou, wij weten het: De hipste shop te zijn!
Dromen zijn leuk maar nog leuker is als dromen een kans hebben om uit te komen. En dat heeft deze droom. Houtspel is namelijk geselecteerd om de hipste shop van de winter te worden. Vanaf vandaag kan er gestemd worden op hippe shops.nl .
Met je stem help je niet alleen Houtspel maar je maakt ook kans op 1 van de 3 goodieboxen, gevuld met mooie cadeautjes van de geselecteerde shops. Zo heeft houtspel 1 van haar vrachtwagens  beschikbaar gesteld.
En.... stemmen is simpel. Het enige wat je hoeft te doen is je naam en achternaam in de vullen en de shops die jij het hipste vindt aan te klikken en op vote te drukken. Wil je tevens meedingen naar de goodiebox? Dan vul je al je gegevens in!
Natuurlijk gaat Houtspel de stemmen goed in de gaten houden en wie weet kunnen wij over een maand ons de hipste wintershop noemen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten