woensdag 19 oktober 2011

Ridder Peerbooms huizenjacht gaat verder

Na de mislukte huizenbezichtiging van vorige week hebben ridder Peerbooms en prinses Prinsilla rustig verder gereden. Elke avond hebben ze zich in de herberg tegoed gedaan aan eten en gezelligheid en overal hebben ze rondgevraagd of iemand niet nog een leuk kasteeltje te koop wist te staan.
Helaas voor ridder Peerbooms en prinses Prinsilla stonden er genoeg kastelen te koop maar was de inhoud van hun beurs niet echt groot genoeg om die kastelen daadwerkelijk te kopen.
Maar gisteren in de herberg hoorden ze van een leuk kasteeltje in de buurt dat in de buurt van hun vraagprijs kwam. De hele nacht hadden ze liggen draaien en malen. Was dit dan hun toekomstige woning? Wat voor meubels zouden ze kopen voor in de hal? Welke kleur kreeg de slaapkamer en had de prinses nou wel of niet een extra kleedkamer voor haar schoenen nodig?
's Morgens vroeg bestegen ze hun paardjes en gingen ze op weg. Het was een prachtig zonnige dag, ideaal om verliefd te worden op een nieuwe woning. Het duurde niet lang of ze zagen het kasteel in de verte staan. Maar in plaats van totale verliefdheid had de prinses bij de eerste blik al snel genoeg gezien. De luiken waren rood, rood! Iedereen wist dat rood totaal vloekte bij haar rozige huid!
En ja hoor, voordat ze ook maar het kasteel betreden hadden had de prinses haar paard omgekeerd en de woning haar koninklijke derrière toegekeerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten