maandag 3 oktober 2011

Sofie blogt over Houtspel

Vandaag heeft Sofie van www.sofieonline.nl over Houtspel geblogt! Het is een heel mooi stuk geworden die we jullie niet willen onthouden: • Nieuw op Sofieonline Houtspel.nl

 • Nieuw op Sofieonline Houtspel.nl
  Blij dat Houtspel.nl eerlijk & duurzaam houten speelgoed nu ook partner is van Sofieonline.

  Wie is Houtspel.nl?
  Nadat we Grimm's als leverancier hadden gevonden zijn we vanwege ons enthousiasme zo snel mogelijk begonnen met onze webshop. Nu we wat langer bezig zijn is het de hoogste tijd om de verdere koers van Houtspel.nl te bepalen. We hebben even overwogen om een brede webshop op te zetten maar laten we eerlijk zijn. We zijn niet bepaald de enige webshop in houten speelgoed en het is daarin dus heel moeilijk je te onderscheiden.

  Tijd om een ander actieplan op te stellen dus!!

  Omdat we zelf zo weg zijn van het speelgoed van Grimm's zijn we gaan kijken hoe dit dan komt. We kwamen uit op de volgende punten:
  • Bij al het speelgoed van Grimm's is het nog goed zichtbaar dat het van echt hout gemaakt is. Zelf zijn wij er helemaal dol op dat de houtnerf nog goed te zien is
  • Het speelgoed van Grimm's is origineel, vrolijk en anders! Er zijn heel veel leveranciers van houten speelgoed maar het meeste speelgoed lijkt wel een beetje op elkaar. Grimm's als leverancier heeft een heel andere benadering van speelgoed en dat staat ons erg aan.
  • Het speelgoed van Grimm's is volkomen veilig, duurzaam, met de hand gemaakt in Europa en van Europees hout. Iets wat gek genoeg toch vertrouwen opwekt.
  Al snel werd dan ook onze nieuwe koers duidelijk. Wij willen ons richten op houten speelgoed waarbij duidelijk is dat het van echt hout is en wat nog niet erg bekend is in Nederland.

  Een groot assortiment in houten speelgoed dat Net even ander is, dat is ons doel!

  Nu de herfst vanaf morgen toch ‘echt’ zijn intrede gaat doen, de dagen korter worden, komt de December maand al een beetje in zicht. De maand waarin het zo leuk is om iemand origineel & duurzaam te verrassen, de producten van Houtspel.nl voldoen hier ruimschoots aan!

  Legpuzzel slak (afgebeeld)
  Deze houten slak in de mooiste kleuren is niet alleen leuk om terug te leggen in zijn houten frame maar ook op tafel maak je er de mooiste figuren van.

  Grimm's gebruikt voor zijn speelgoed alleen hout uit Europa. Het speelgoed wordt met de hand gemaakt en alle vrolijke en harmonieuze kleuren worden er met de hand op geschilderd en voldoen aan alle eisen en regels van veilig kinderspeelgoed.

  Lengte: 18 cm
  Hoogte puzzelstukjes: 7 mm
  Bron: houtspel.nl


  Natuurlijk zijn we mega - blij dat er zo positief over onze webshop geblogt/ geschreven wordt. Hebben jullie nou ook over Houtspel geschreven of komen jullie ons nog ergens anders tegen? Laat het ons weten, dat vinden we erg leuk!

  Geen opmerkingen:

  Een reactie posten